Oman elämäsi Superstara - toteuta ammatilliset unelmasi

Kirjoittanut: Taru Tammikallio - 29.9.2020

Oman elämäsi Superstara® — toteuta ammatilliset unelmasi on kirja sinulle, joka haluat jättää hyvästit kompromissiunelmille‚ puuduttavalle työlle ja toteuttaa villeimmätkin urahaaveesi. Kirja auttaa sinua pääsemään eroon haitallisista uskomuksista, löytämään oman juttusi, asettamaan tavoitteita sekä viemään konkreettisesti omia urahaaveitasi eteenpäin step by step.5 muistettavaa asiaa Oman elämänsä Superstaroille, jotka haluavat toteuttaa urahaaveensa


1. Unohda kompromissiunelmat

Mieti, mitä oikeasti haluat — mitkä ovat omat arvosi, millaista elämää haluat elää ja mitä tekisit, jos kaikki olisi mahdollista? On tärkeää, että lähdet toteuttamaan sitä, mitä itse haluat — etkä jonkun muun unelmaa. Kun menet sellaisia asioita kohti, jotka todella ovat itsellesi tärkeitä, jaksat tehdä työtä niiden eteen pitkäjänteisesti.

2. Heitä hyvästit sinua estäville valheellisille uskomuksille

Tutustu omiin ajatuksiisi ja uskomuksiisi, ja kyseenalaista niitä tarvittaessa. Jokaisella meistä on uskomuksia, jotka vaikuttavat elämäämme ja valintoihimme. Joskus emme uskalla tavoitella haluamaamme tai usko pystyvämme siihen, koska vanhat uskomukset rajoittavat meitä. Tarkastele siis, millaisia uskomuksia sinulla on itsestäsi, kyvyistäsi ja siitä, mikä on mahdollista. Jos huomaat niiden rajoittavan haluamasi uran tavoittelua ja itseäsi, kyseenalaista ajatuksiasi rohkeasti! Onko se oikeasti totta, mitä ajattelet ja mistä ajatuksesi kumpuavat? Joskus saatat huomata, että uskomuksellasi ei oikeasti ole mitään totuuspohjaa, jolloin sinun on helpompaa lähteä haastamaan itseäsi ja viedä uraasi haluamaasi suuntaan.

3. Mene ja tee, vaikka puntti tutisisi

Lähde tekemään rohkeasti, vaikka tuntuisi, ettet ole vielä valmis. Jokainen on joskus aloittanut jostain ja vain tekemällä voit kehittyä. Selvitä vaihtoehdot ja lähde kokeilemaan, mikä voisi olla sinulle hyvä tapa edetä — onko se opiskeleminen, yrittäjyys, uusi työ tai joku muu keino. Aloita pienestä, äläkä vaadi itseltäsi liikoja. Kun otat säännöllisesti pieniä askeleita urahaaveidesi eteen, urakka ei tunnu niin suurelta ja motivaatiosi pysyy yllä.

4. Hanki kannustusjoukkoja ja verkostoidu

Älä jää yksin! Tutustu ihmisiin, jotka ovat saavuttanut jotain, mistä haaveilet ja kysy heiltä neuvoa. Vertaistuki, apu ja muiden onnistumisten seuraaminen auttaa ja inspiroi todennäköisesti myös sinua pääsemään eteenpäin. Onnistumiset ovat aina usean asian summa, joten verkostoidu rohkeasti muiden kanssa, pyydä apua ja tarjoa myös omaa apuasi muille.

5. Pidä huolta itsestäsi

Huolehdi hyvinvoinnistasi! Mikään tavoite tai ura ei ole terveyden ja hyvinvoinnin menettämisen arvoinen. Olet varmasti aloittanut uramuutoksen, jotta se toisi elämääsi hyviä asioita — etkä siksi, että uuvahtaisit lopullisesti. Pidä tämä siis mielessä ja huolehdi omasta jaksamisestasi.


Kirjailijasta


Taru Tammikallio on luovan alan moniosaaja, kirjoittaja ja Oman elämäsi Superstara® -konseptin ja yhteisön perustaja, joka teki hypyn tuntemattomaan, vaihtoi varhaiskasvatuksen opettajan pestin mediayrittäjyyteen ja toteutti unelmansa. Uraasi edistävien askeleiden ja inspiroivien tehtävien lisäksi, hän jakaa kirjassa myös tarinansa rehellisesti kanssasi — niin matkalla vastaan tulleet vastoinkäymiset kuin niitä seuranneet onnistumisetkin.

Tutustu Oman elämäsi Superstara -kirjaan täällä!

omanelamasisuperstara.fi
Instagram
LinkedIn

Kirjailijan kuva: Nelli Kivinen

Artikkelin avainsanat:

elämänmuutos, kirjat, kirjailija, uskaltaminen

Arkisto:

2022

2021

2020

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu