Viisi itsensä kehittämisen kirjoja lukevaa paljastaa, miksi lukevat ja mitä - osa 3: Maria Nurmi

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 5.8.2020


Jatkamme sarjaa, jossa viisi itsensä kehittämisen kirjojen lukijaa jakavat lukukokemuksiaan. Kolmantena kokemuksena itsensä kehittämisestä jakaa Maria Nurmi.

Marian luona nautitaan elämästä. Eletään lapsiperhearkea ja kokataan herkkuja maailman parhaimmalle aviomiehelle. Lennetään pää pilvissä ja palaudutaan tarvittaessa maan pinnalle. Voidaan hyvin ja reissataan milloin missäkin. Vietetään perjantai-iltaisin myyssejä ja jutellaan syvällisiä sunnuntaisin ♥

Tutustu:
VERKKOSIVU | INSTAGRAM

1. Mitä itsensä kehittämisen kirjaa olet viimeksi lukenut? Millaisia fiiliksiä kirja herätti?


Karita Tykän Hyvä elämä. Samaistuin kirjaan täysin ja sain siitä vahvistusta sille, että en ole ajatuksieni kanssa yksin.

2. Miksi itsensä kehittämisen kirjat kiinnostavat sinua? Millaisia oivalluksia, ideoita, inspiraatiota olet ehkä saanut niistä?


Hyvinvointi on minulle kaikki kaikessa ja uskon, että vain itse voin vaikuttaa omaan hyvinvointiini. Viime vuosina olen kiinnostunut mentaalipuolen jutuista ja muun muassa interventioista itsemyötätunnon ja kiitollisuuden suhteen. Parasta antia self help -kirjoissa ovat harjoitukset. Itsensä työstäminen on ihanaa.

3. Mitä itsensä kehittämisen kirjaa suosittelisit myös muille? Miksi?


Juurikin tuota Karita Tykän Hyvä elämä -kirjaa, joka on lempeä ja antaa jokaiselle mahdollisuuden muodostaa omasta elämästä omalla tavalla hyvä. Toisaalta taas suosittelen Maaretta Tukiaisen Hyvän mielen kortteja, joista saan voimaa joka päivä ja uutta ajatusta, johon päivän mittaan keskittyä.

4. Itseään voi kehittää monella tavalla. Onko kirja sinusta tähän hyvä keino? Jos on niin, miksi?


Kirjat tukevat itsensä kehittämistä tehokkaasti. Itse tykkään lukea myös sellaisia kirjoja, joissa on tieteellistä pohjaa eli todennettua faktaa eri menetelmistä.

Artikkelin avainsanat:

itsensä kehittäminen, self help, kirjat

Arkisto:

2022

2021

2020

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu