Entä jos voit muuttaa mielesi?

Tiedätkö sen hetken? Se hetki on maaginen, kohottava ja joskus jopa mullistava. Sinä hetkenä asiat loksahtavat paikoilleen ja oivallat, ymmärrät ja ehkä hämmästytkin. Näet asiat hieman eri näkökulmasta. Saatat jopa sanoa ääneen: Entä jos?

Entä jos -kauppa perustettiin sen takia, että olemme itse saaneet kokea vuosien varrella näitä hetkiä paljon. Olemme sitä mieltä, että myös muiden pitäisi, entistäkin enemmän. Kuinka viisaita ajattelijoita Suomesta (ja maailmalta!) löytyykään ja miten kätevää olisi löytää parhaimmat kirjat yhdestä paikasta!

Entä jos -kauppa kokoaa itsensä kehittämisen kirjat eli ns. self help- ja brainy books -genrejen kirjat useilta eri kustantajilta. Liittymällä mukaan yhteisöömme olet yksi niistä, joka rikkoo vanhoja kaavoja ja pinttyneitä ajattelumalleja itsensä kehittämisen keinoin.

Lupaamme rohkaista sinua ajattelemaan toisin ja autamme sinua näkemään mahdollisuuksia siellä, missä niitä ei ennen näkynyt. Autamme sinua tunnistamaan sen potentiaalin, joka sisimmässäsi piilee. Haluamme, että voit hyvin ja että voit perustaa hyvinvointisi tietoon.

"Itsensä kehittäminen on mielestäni sitä, että harjoittelee olemaan se ihminen, joka todella on, tai tulemaan sellaiseksi, joka haluaa olla."
- Joseph McClendon III

Kiva kun olet täällä!

Entä jos -kaupan tiimi

Entä jos -kauppa kuuluu Tietopalvelut-verkkokirjakauppojen kanssa samaan yritykseen, ja on PS-kustannuksen, Tuuma-kustannuksen ja Kumma-kustannuksen sisaryritys.

Lukea