Omaan entä jos -hetkeen tarvitaan rohkeutta

Kirjoittanut: Nelli Miettinen - 11.6.2020

Kysyimme kolmelta sosiaalisen median vaikuttajalta heidän omasta Entä jos -hetkestään. Entä jos -hetki on se hetki, jolloin tajuaa jotain, joka parhaimmillaan saa muuttamaan elämän suunnan. Toisena kokemuksensa jakaa Unelmalandian Doris Hakala. INSTAGRAM


1. Mikä oma entä jos -hetkesi on ollut ja miksi?


Oma entä jos -hetkeni on ollut muutaman vuoden takainen pohdinta siitä, vaihtaisinko alaa. Mietin, voinko jättää vakituisen työni, siitä tulleen kokemukseni ja lähes 10 vuoden työuran. Vanhaan työhöni palaaminen äitiysloman jälkeen tuntui ahdistavalta ja kaukaiselta. Ja mieli veti uuteen uraan, jossa voisi olla paljon mahdollisuuksia.  

2. Mitä oman entä jos -hetkeen vaaditaan?


Kyllä sen oivaltamiseen vaaditaan rohkeutta. Rohkeutta ajatella asiaa toisesta näkökulmasta ja rohkeutta tehdä ratkaisuja. Hyppy tuntemattomaan, jonka entä jos -hetki voi saada aikaan, voi pelottaa, mutta se ehdottomasti kannattaa. Joskus tuo hetki voi koittaa myös sattumalta. 

3. Voivatko mielestäsi kirjat tarjota tällaisia entä jos -oivalluksia? Onko joku kirja ollut sinulle käänteentekevä?


Ehdottomasti voivat tarjota. Kirjat ja muiden kokemukset, joista voi lukea, voivat rohkaista. Itselleni Maria Veitolan kirja on ollut mieleenpainuva ja nimenomaan rohkaiseva. Hän on kulkenut myös pitkän matkan oman rohkeuden ja entä jos -hetkien kautta nykyiseen asemaansa.

Artikkelin avainsanat:

se hetki, itsensä kehittäminen, kirjat, elämänmuutos

Arkisto:

2022

2021

2020

Marraskuu

Lokakuu

Syyskuu

Elokuu

Heinäkuu

Kesäkuu

Toukokuu

Huhtikuu