Tilaa ennakkoon Terapian tarpeessa? -kirja TARJOUSHINTAAN & POSTIKULUITTAHyvä oloa ei voi ostaa, myydä eikä varmasti luvata, mutta sen edellytyksiä voi parantaa elämällä mielekästä elämää.

Oletko tosiaankin niin surkea tapaus kuin miltä tuntuu? Vai oletko esimerkiksi onnistunut väsyttämään itsesi niin, että ajatuksetkin kääntyvät kielteisiksi?

Monien tavallisten oireiden ja ongelmien takana ei ole sen kummempaa kuin piintyneitä käsityksiä omasta itsestä ja elämästä ja paikoilleen juuttuneita, tilanteesta toiseen samanlaisina toistuvia selviytymisen keinoja. Tästä seuraa turhauttava oravanpyörä: samanlaiset pulmat ovat vastassa kerta toisensa jälkeen, ratkaisuyritykset tehoavat saman verran kuin ennenkin, ja se, millaista toivoisit elämäsi oikeasti olevan, tuntuu yhä etäisemmältä haaveelta.

Tämän kirjan avulla opit ammattilaisen keinot oman elämäsi tutkimiseen ja toistuvien asioiden havaitsemiseen. Kun näet, mitä pinnan alla tapahtuu, sinun on paljon helpompi huomata, mitä voisit tehdä toisin. Läheskään aina se ei ole sitä, mitä luulisi! Ymmärrys on tie muutokseen. Tämä kirja auttaa sinua kokemaan sen omassa elämässäsi.

Kirja esittelee hyödyllisen karttatyöskentelymenetelmän!

Näytesivut

Myös Liisa Uusitalo-Arolan suositut Uuvuksissa-kirjat tarjoushintaan: