Kohti
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

29,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-108-3
  • Sidottu, 296 sivua

Karoliina JarenkoJenni Kankkunen

Kohti

Ketterän urakehityksen työkirja

Pohditko seuraavaa siirtoa työurallasi: uutta työtä, opiskeluiden jälkeistä työelämään siirtymistä, liikahdusta työuralla, rohkeutta lähteä työstämään ajatusta yrittäjyydestä tai uuden ammatin opiskelemisesta? Kohti — Ketterän urakehityksen työkirja auttaa sinua kirkastamaan seuraavan askeleen urallasi ja tekemään toimintasuunnitelman siihen pääsemiseksi.

Kirjan tehtävät ohjaavat sinua tunnistamaan omia vahvuuksiasi, kiinnostuksen kohteistasi ja osaamisalueitasi sekä asioita, jotka saavat sinut loistamaan työelämässä. Ne johdattavat tunnistamaan uusia uramahdollisuuksia ja toimimaan tavoitteellisesti.

Kirjan kanssa sinä istut ohjaajan paikalla oman työurasi kehittämisessä. Harjoitusten kautta vahvistat itsensä johtamisen taitoja, joita nykypäivän työelämässä vaaditaan. Opit hyödyntämään ketterän kehittämisen ajattelutapaa ja soveltamaan sitä oman työurasi muotoiluun. Kirja ohjaa sinut muutoksen taipaleelle nyt heti, mutta se opettaa sinulle elinikäisen tavan ajatella, toimia ja pysyä liikkeessä — ja muotoilla työelämästäsi juuri sinulle sopivaa.

Karoliina Jarenko tunnetaan uuden työn puuhanaisena. Hän on työelämän kehittämisen moniottelija, tehnyt sekä yhteiskunnallisia kehityshankkeita että valmentanut ja konsultoinut lukuisia yrityksiä kehittämään kulttuuriaan itseohjautuvampaan, sisäisesti motivoituneempaan ja uudistumiskykyisempään suuntaan. Hänen Frank Martelan kanssa kirjoittamansa kirjat nostivat ensin sisäisen motivaation johtamisen ja sitten itseohjautuvan työkulttuurin suomalaisen työelämän kehittämisen keskiöön. Karoliina on yksi Filosofian Akatemian perustajista ja sparraa sitä ja useita muita uuden työn yrityksiä kasvuun.

Jenni Kankkunen on intohimoinen yritysten ja yksilöiden sparrauskumppani työurien muutoksissa. Hän on auttanut Suomen suurimpia yrityksiä näiden osaamistarpeiden muutoksissa. Jenni on valmentanut yritysjohtoa voittavien työkulttuurien rakentamisessa sekä merkittävien muutosprojektien läpiviennissä. Hän on myös valmentanut ja rekrytoinut niin valmiita osaajia kuin tulevaisuuden tähtipelaajiakin satoihin yrityksiin. Jenni toimii Saranen Consulting Oy:n strategiajohtajana sekä liiketoimintajohtajana muutos- ja uudistumispalveluissa.

  • 1. painos, 2021
  • ISBN 978-952-370-108-3
  • Sidottu, 296 sivua