Kysy ensin MIKSI
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

36,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
  • 2022
  • ISBN 9789523840300
  • Nidottu, 304 sivua

Simon Sinek

Kysy ensin MIKSI

Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa

Ratkaiseva ero organisaation onnistumisen ja epäonnistumisen välillä on yksi ainoa kysymys: MIKSI.

Me sanomme MITÄ teemme, joskus sanomme, MITEN sen teemme, mutta vain harvoin sanomme, MIKSI teemme sitä, MITÄ teemme.

Toisia inspiroimaan pystyvät saavat ihmiset kokemaan, että heidän toiminnallaan on tarkoitus tai että he kuuluvat johonkin, eikä näillä kokemuksilla ole paljoakaan tekemistä minkään ulkoisen kannustimen tai saatavan edun kanssa. — — Inspiroituneet ihmiset tuntevat syvää henkilökohtaista motivaatiota toimia.
Ote kirjasta

Mitä jos me kaikki voisimme oppia ajattelemaan, toimimaan ja viestimään kuin inspiroimaan pystyvät?

Kirjassaan Kysy ensin miksi - Parhaat johtajat innostavat muuttamaan maailmaa Simon Sinek osoittaa runsain esimerkein, miten maailmaan eniten vaikuttaneet johtajat ajattelevat, toimivat ja viestivät samalla tavalla, ja miten se eroaa siitä, mitä kaikki muut tekevät. Kaikki alkaa kysymyksestä MIKSI.Yli vuosikymmenen ajan Sinek on inspiroinut yksilöitä ja organisaatioita miettimään omaa tarkoitustaan ja arvojaan ja lähtemään liikkeelle niiden pohjalta. Tässä kirjassa hän esittelee kehittämänsä Kultaisen ympyrän käsitteen. Se tarjoaa viitekehyksen, jonka perusteella voidaan rakentaa organisaatioita, johtaa yhteiskunnallisia liikkeitä ja inspiroida ihmisiä. Kun saadaan selville syy MIKSI, ollaan matkalla menestykseen ja maailman muuttamiseen.

Simon Sinek on amerikkalainen bestseller-kirjailija ja luennoitsija. Hän on opettanut johtajia ja organisaatioita inspiroimaan ihmisiä ja luennoinut niin pienissä kuin suurissa yrityksissä, Hollywoodissa, Yhdysvaltain kongressissa ja Pentagonissa. Sinekin kirjaan perustuva TED Talk on yksi kaikkien aikojen katsotuimmista luennoista.

  • 2022
  • ISBN 9789523840300
  • Nidottu, 304 sivua