Terapian tarpeessa?
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

31,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-100-7
  • Sidottu, 248 sivua

Liisa Uusitalo-ArolaKatri Kanninen

Terapian tarpeessa?

Lyhytterapeuttinen itsehoito

Masentaa, ahdistaa, uuvuttaa, pinna palaa. Ihmissuhteet sakkaavat, elämä näyttää nurjaa puoltaan.

Pitäisikö mennä terapiaan? Vai voisitko oppia auttamaan itse itseäsi?

Monien tavallisten oireiden ja ongelmien takana ei ole sen kummempaa kuin piintyneitä käsityksiä omasta itsestä ja elämästä ja paikoilleen juuttuneita, tilanteesta toiseen samanlaisina toistuvia selviytymisen keinoja. Tästä seuraa turhauttava oravanpyörä: samanlaiset pulmat ovat vastassa kerta toisensa jälkeen, ratkaisuyritykset tehoavat saman verran kuin ennenkin, ja se, millaista toivoisit elämäsi oikeasti olevan, tuntuu yhä etäisemmältä haaveelta.

Tämän kirjan avulla opit ammattilaisen keinot oman elämäsi tutkimiseen ja toistuvien asioiden havaitsemiseen. Kun näet, mitä pinnan alla tapahtuu, sinun on paljon helpompi huomata, mitä voisit tehdä toisin. Läheskään aina se ei ole sitä, mitä luulisi! Ymmärrys on tie muutokseen. Tämä kirja auttaa sinua kokemaan sen omassa elämässäsi.

Kirjoittajat PsL Liisa Uusitalo-Arola ja PsT Katri Kanninen ovat kognitiivis-analyyttisia (KAT) kouluttajapsykoterapeutteja. He ovat jo pitkään kehittäneet lyhytpsykoterapeuttista työskentelytapaa, joka käynnistää pysyvän muutoksen parempaan.

Katso myös kirjan aiheeseen liittyvä Mielen hyvinvointi - miten voit auttaa itse itseäsi? -webinaaritallenne, jolla Liisa ja Katri antavat keinoja lyhytterapeuttisen itsehoidon hyödyntämiseen:

  • 2. painos, 2022
  • ISBN 978-952-370-100-7
  • Sidottu, 248 sivua