Paras
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

9,00 €

(norm. 35,00 €)

Ostoskorissa 0 kpl

Erik Bertrand Larssen

Paras

Ajattele kuin voittaja.

Miten saat itsestäsi kaiken irti - ja saavutat paremmat tulokset kuin uskoitkaan? Mentaalivalmentaja Erik Bertrand Larssen auttaa työkseen huippu-urheilijoita, liike-elämän johtoa ja aivan tavallisia ihmisiä tavoitteidensa saavuttamisessa niin arjessa kuin silloin kun vaaditaan huippusuoritusta. Bertrand Larssen on koonnut kirjaan vuosikymmenten aikana hankkimansa tiedon ja kokemukset, ja haluaa nyt auttaa sinua pääsemään tavoitteeseesi. Metodit ovat osoittautuneet lyömättömiksi yhä uudelleen ja uudelleen.

Paras on kirja täynnä voimaa. Siksi se vetoaa monenlaisiin lukijoihin. Kirja rohkaisee ajattelemaan uudella tavalla, haastamaan itsesi ja etsimään rajoja mukavuusalueesi ulkopuolelta.

"Kirja opettaa tunnistamaan omat voimavaransa ja kertoo miten parhaat mahdolliset tulokset voidaan saavuttaa arjessa, työelämässä ja urheilussa. Parasta kirjassa on uusien näkökulmien avaaminen. Kirja opastaa kiinnittämään huomiota pieniin yksityiskohtiin elämässä. Lahjakkuus ei ratkaise, vaikka siitä on toki hyötyä. Onnistuja osaa omaksua hyviä ja oikeita tapoja siinä missä keskinkertaisuuksilla tavat ovat huonoja ja vääriä. Onnistujat ovat aina parempia tekemään pieniä, oikeita valintoja arkielämässään.

— —

Harvoin suosittelen kirjaa estottomasti hankintalistallesi. Miksi niin tekisin? Enhän minä saa tästä mitään palkkiota. Kuitenkin tämä on se hartain toiveeni, että hankkisit tämän uuden kirjan, sillä se on todella hyvä. Ehkä jopa paras?
Christer Sundqvist, Iltalehti

Kustantaja: Bazar Kustannus
1 painos, 2014
ISBN 9789522791467
sidottu, 252 sivua