Keskittymiskyvyn elvytysopas
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

26,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
  • 2. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-865-9
  • Sidottu, 130 sivua

Minna HuotilainenMona Moisala

Keskittymiskyvyn elvytysopas

Etkö pysty enää keskittymään? Poukkoiletko pikkuhommasta toiseen ja huomaat tehneesi jotain ilman että ajatus on ollut lainkaan mukana?

Tautiisi on turvallisia lääkkeitä. Vaikket enää pystyisikään lukemaan kokonaista kirjaa, tämän kirjan pystyt kyllä. Ja samalla elvytät kuolemankielissä olevan keskittymiskykysi!

Aivot muovautuvat sen mukaan, minkälaisia päätöksiä teemme joka päivä. Aivotutkijat Minna Huotilainen ja Mona Moisala ovat koonneet kirjaan keskittymiskyvyn kannalta olennaiset asiat aivojen toiminnasta. He annostelevat potilaille juuri oikeanlaisia lääkkeitä, joiden avulla pahimmankin säätäjän keskittymiskyky elpyy.

"Kirja on todella mielenkiintoinen tiivis paketti aivojen toiminnasta ja vaikutuksesta hyvinvointiimme niin arjessa kuin työelämässäkin. Se antaa toivoa paremmasta huomisesta — aivot oppivat sen mitä niille opetamme."
Anna Ahonen

Minna Huotilainen työskentelee Helsingin yliopistossa kasvatustieteen laitoksella ja hyödyntää työssään myös kognitiotiedettä ja aivotutkimusta. Hän on aktiivinen tieteen yleistajuistaja ja intohimoinen musiikin ystävä.

Mona Moisala työskentelee Helsingin yliopistossa. Hän tutkii aivojen toimintaa ja kehittymistä sekä aivojen tiedonkäsittelykykyyn vaikuttavia tekijöitä ja on kiinnostunut siitä, miten aivojen hyvinvointia voi ylläpitää älylaitteiden täyttämässä ja kiireisessä arjessa. Omaa keskittymiskykyään Mona vaalii meditoimalla ja katoamalla ajoittain metsään.

  • 2. painos, 2019
  • ISBN 978-952-451-865-9
  • Sidottu, 130 sivua