Tilaa Tärkeintä tänään ja Tänään-työkalu!

Saa vähemmällä enemmän.
Aloita Tänään.MISTÄ ON KYSE?Koska suurimmalla osalla ihmisistä on liikaa kaikkea, minimalismin soveltaminen elämään auttaa lisäämään siihen selkeyttä ja rauhaa. Kun karsii pois sen, millä ei ole merkitystä, jää tilaa ja aikaa sille, millä on merkitystä.

Näiden kahden työkalun avulla se onnistuu.

Tärkeintä tänään on kirja, jossa elämää tarkastellaan kolmesta eri näkökulmasta: koko elämän, yksittäisen viikon sekä päivittäisen toiminnan tasolta. Kirja tuo esiin näiden kolmen näkökulman taustalla olevan ajattelumallin, minimalismin, jonka avulla omaa elämää on mahdollista jäsentää niin, että siihen tulee lisää selkeyttä, tuloksellisuutta ja merkitystä.

Tänään on arjen työkalu oman elämän jäsentämiseen niin, että siihen tulee lisää selkeyttä, tuloksellisuutta ja merkitystä. Tänään-työkalua voi käyttää kolmen kuukauden ajan paitsi koko elämän myös yhtä lailla jonkin rajatun projektin tai elämän osa-alueen jäsentämiseen. Kurkkaa sisälle.

Rrrrakastan tätä Tänään-työkirjaa! Olen täyttänyt tätä nyt noin nelisen viikkoa lähes joka päivä, ja mua hämmästyttää miten paljon asioita on muuttunut elämässäni.
@miljalukee Instagramissa