Mitä terapiassa tapahtuu?
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

35,90 €

Ostoskorissa 0 kpl
  • 2023
  • ISBN 9789511387206
  • Sidottu, 460 sivua

Sanna-Kaisa Hongisto

Mitä terapiassa tapahtuu?

Terapiassa käyneet ja asiantuntijat kertovat

Kaikki, mitä olet halunnut tietää psykoterapiasta.

Kannattaisiko jokaisen käydä terapiassa jossakin vaiheessa elämäänsä? Mistä tunnistaa hyvän terapiasuhteen? Monipuolinen tietokirja kertoo, milloin terapiaan on syytä lähteä, miten erilaiset terapiat toimivat ja miltä tuntuu keskustella elämästään terapeutin kanssa.

Kotimaiset asiantuntijat neuvovat, kuinka terapeutti valitaan ja miten voi vaikuttaa siihen, että saa terapiakäynneistä mahdollisimman paljon hyötyä. Jos ihmettelet terapiailmiötä, aiot terapiaan tai kävit jo terapiassa mutta jäit pohtimaan sen antia, tämä kirja on sinulle! Helposti lähestyttävä kirja kertoo terapiasta niin, että kaikki ymmärtävät.

Tämä kirja pyrkii vastaamaan kaikkiin terapiaa käsitteleviin kysymyksiin, joita kysyisit googlelta, kaverilta tai lääkäriltä. Kirja esittää myös sellaisia kysymyksiä, joihin on vaikeaa tai kiusallista vastata. Se pyrkii antamaan tietoa, jonka avulla saat psykoterapiasta otteen. — — Tavoitteenani on ollut kirjoittaa kirja, joka auttaisi ihmisiä paitsi terapiaan hakeutumisessa, myös hoidosta hyötymisessä. Terapiassa käyminen on aihe, josta läheiset ystävykset puhuvat keskenään. Tämä kirja toivottavasti tuo uusia näkökulmia niin yksityisiin kuin yhteiskunnallisiinkin keskusteluihin.
Ote kirjasta

  • 2023
  • ISBN 9789511387206
  • Sidottu, 460 sivua