Viisas vastaus -kortit
Klikkaa kuvaa avataksesi se suurempana

49,00 €

Ostoskorissa 0 kpl
  • 2020
  • kortit
  • 49 korttia ja 1 ohjekortti

Marika Borg

Viisas vastaus -kortit

Poikkeuksellisen upeasti pakatut ja kauniit Viisas vastaus -kortit on tehty ahkeraakin käyttöä varten. Tukeva, laminoitu pinta kestää pitkään. Teksteihin on tiivistetty suuri määrä iätöntä viisautta. Kuvien syvälliset sanomat ja tarkoin valitut värit puhuttelevat ja herättelevät. Saat itsellesi vaikka päivittäin lisää selkeyttä, suuntaa, vastauksia ja hyödyllistä pohdiskelun aihetta. Voit ottaa yhden tai useamman kortin kerrallaan. Viisas vastaus toimii sinulle sopivalla tavalla.

” Viisas vastaus -kortit ovat nopea tapa saada valmennusta jokaiseen päivään. Korttien avulla olen saanut uskoa, toivoa, suuntaa ja selkeyttä. Ne oikeasti auttavat eteenpäin.”
Jaana Johansson, personal trainer

”Huomaan että en juurikaan jaksa ja ehdi lukea kirjoja ja tsemppiä päivääni. Viisas vastaus -kortit ovat loistava ratkaisu kaikkeen tähän. Kortti on nopea ottaa ja lukea, ja ainakin itselleni se on juuri se pieni lempeä tönäisy oikeaan suuntaan.”
Johanna Junkkari, yrittäjä

” Näitten monikäyttöisten korttien avulla olen saanut paljon selkeyttä oman elämäni pohdintoihin. Upeat, kauniit kuvat puhuttelevat ja tekstit antavat viisaita vastauksia.”
Marjut Hallavo, urapalvelupäällikkö

”Huomaan että en juurikaan jaksa ja ehdi lukea kirjoja ja blogeja mutta haluan silti tsemppiä päivääni. Viisas vastaus -kortit ovat loistava ratkaisu kaikkeen tähän. Kortti on nopea ottaa ja lukea, ja ainakin itselleni se on juuri se pieni lempeä tönäisy oikeaan suuntaan.”

” Nukkumaan mennessäni minua painoi monet asiat. Päätin ottaa yhden Viisas vastaus -kortin. Nappasin silmät kiinni pakasta kortin, avasin silmäni ja luin: Luota tulevaan! Niinpä Nukuin paremmin kuin pitkiin aikoihin!”
Marianne Kangasniemi, varhaiskasvatusyksikön johtaja

” Nämä kortit ovat loistava lahjaidea. Ne ovat todella sisältörikkaita, näissä on upeita kuvia ja lisäksi kortit ja laatikko ovat todella tyylikkäitä ja laadukkaita. Käytän niitä itse ahkerasti. Tänään sain kortin nimeltä Tasapainossa. Siinäpä oli minulle juuri oikea sanoma.”
Suski Fagerström, ratsastuksen opettaja

  • 2020
  • kortit
  • 49 korttia ja 1 ohjekortti